EETCAFé RIAD AMSTERDAM

EETCAFé RIAD AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 551 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafé Riad Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

26 mrt 2022 om 1:07 Je merkt dat het eten met liefde gemaakt is. Super lekker en goed bereid. Snelle bezorging!
24 mrt 2022 om 8:59 Pasta kip was heel pittig,Pasta garnalen was prima, Broodjes Kefta waren lekker en zat friet bij. Bezorgtijd 75 min. de vriendelijke medewerker aan de telefoon heeft er wel gratis drankjes bij gedaan ter compensatie.
23 mrt 2022 om 19:52 Jammer jammer jammer dat de pasta pittig was terwijl dit nergens aangegeven was of ee bij stond. De pasta was zelf lekker los van de ongevraagde pittigheid
16 mrt 2022 om 23:04 Nooit teleurgesteld, pasta zalm & pasta garnalen zijn echt lekker
14 mrt 2022 om 7:12 Het was heerlijk ik ga zeker vaker bestellen! Toto
13 mrt 2022 om 10:15 Was weer ouderwets lekker!! Was even een poosje geleden dat ik besteld had. Super leuk briefje ook. Gelijk een lach op mn gezicht. Dankjewel!!! Love
9 mrt 2022 om 23:05 Ben altijd tevreden maar dit keer die harira zo de prullenbak gekiept. Moge allah me vergeven ervoor, Is gewoon aangebrand en niet te eten. Jammer broeders!!
6 mrt 2022 om 1:00 Niks op aan te merken
5 mrt 2022 om 8:30 Na een lange tijd toch weer een poging gewaagd, het eten is kwalitatief achteruit gegaan. Jammer, want het kan ook super lekker zijn.
4 mrt 2022 om 22:26 Heerlijkk,vers en warm en zoals altijdd snelle bezorging. Vastee klantt hierr
2 mrt 2022 om 8:01 Altijd lekker vers en warm eten! Vooral de kapsalon hete kip en garnaal is een aanrader!!
1 mrt 2022 om 18:45 Altijd lekker altijd vers. Werkelijk de beste eten van heel Amsterdam, thnx !